Enskild utställning

Uppsala Fotofestival 2019 – tema WOMEN

Vi vill stärka och uppmuntra kvinnor världen över genom att tillägna hela vår festival till dem. Många kvinnor har redan ställt ut på festivalen eller engagerat sig i den på annat sätt. Nu vill vi väldigt gärna se fler kvinnliga artister i festivalkatalogen 2019. Börja fundera redan nu!Men, du är välkommen att ansöka med din projektidé oavsett vilket kön du tillhör, bara din utställning har med temat att göra.

Din utställningsidé eller din färdiga utställning ska ha med temat att göra, och vara tydligt beskriven i din ansökan. Se våra utställningsvillkor för datum och övriga regler för ansökan. Om du vill ha hjälp med att bolla din idé så är du välkommen att höra av dig.

Under tiden du bestämmer dig så fortsätter vi arbetet med att bjuda in spännande kvinnor till festivalen, både som utställare och föreläsare. Om du har något tips på en utställning eller fotograf som du vill se i Uppsala nästa år så är det bara att du hör av dig.Om du är nyfiken på förra festivalens utställare hittar du dem här.