Workshops

Vänligen notera!

För att se tider och platser för varje workshop, klicka här.

Porträttfotografering – fullbokad!

Det går endast att boka en reservplats just nu. Uppsala Fotografiska Sällskaps ordföranden Julius Sokolowski lär ut lite om porträttet som form och dess historia. Det blir praktiskt arbete i studio där du får bekanta dig med utrustningen och prova på olika sätt att ta porträtt.

Kreativ workshop

Den spanska surrealistiska fotografen Garcia de Marina har haft en kometkarriär och finns representerad på gallerier världen över. Han använder intellektet som verktyg istället för datorn i sitt arbete. Här får du lära dig hur hjärnan fungerar när du hittar inspiration till nya projekt. Det blir praktiska övningar i hur du väcker din skaparlusta. Här krävs ingen teknisk utrustning, bara nyfikenhet och fantasi. Workshopen hålls på spanska, med spansk-svensk tolk.

Mörkrumsworkshop

Julius Sokolowski lär ut grunderna i mörkrumsarbete i sin förenings nyrenoverade mörkrum.

Anmälan

""
1
Föranmäl dig! Antalet platser är begränsade, föranmäl dig för att bli garanterad en plats. Du måste kunna uppvisa kvitto i dörren om du har betalat i förväg. Jag önskar anmäla mig till:
Workshops:
Mina kontaktuppgifter och betalningsinfo:
Namn
Telefon
Jag betalar:
Meddelande
0 /
* Plusgiro: 69 92 91-1. Glöm inte att ange ditt för- och efternamn så vi kan matcha anmälan med inbetalning. Föranmälan är bindande
Previous
Next

Leave a Reply