Nyheter

Plåta ljuskonsten 14 november

 

 

 

 

 

 

Tillsammans med Uppsala Fotografiska Sällskap (UFS) arrangerar vi en fotopromenad i ljusets tecken den 14 november – i samband med Allt Ljus på Uppsala. Vi samlas 19.00 på Övre Slottsgatan 14, nere i UFS lokaler, så går Sten Nolin, sekreterare på UFS, genom lite tips och trix kring mörkerfotografering. Om du vill ha kaffe/te med dopp, kom 18.30.

Efter genomgången delar vi in oss i grupper och ger oss ut på stan för att fotografera ett urval av de ljussatta konstverken. Ta gärna med dig ett eget stativ, vi har några som vi kan låna ut (som vi får dela på om så krävs). Efteråt samlas de som vill i UFS lokaler för att titta på bilderna tillsammans.

Eftersom vi har märkt att intresset är stort vill vi gärna att du anmäler dig till anna(at)uppsalafotofestival.se eller sekr(at)uppsalafotografiska.se senast den 11 november.  Kostnadsfritt!

Diskutera gärna dina idéer med oss!

Nu har vi äntligen publicerat villkoren för enskild utställning och hur du anmäler dig till Planket. Sista datum för att anmäla enskild utställning är 30 april 2019, och 10 september för vår utomhusutställning.

Har du en utställningsidé i huvudet som du behöver bolla med någon? Du är varmt välkommen att höra av dig till info(at)uppsalafotofestival.se med dina frågor. Vi har lång erfarenhet av att stötta fotografer, diskutera ämnen och hjälpa till att välja bilder, om så behövs.

2019 års tema släppt!

2019 har vi tema: KVINNOR.
Mer information om temat och hur du anmäler dig kommer.
Håll utkik här och på vår Facebooksida >>

Läs om förra årets fotografer – många stora gästade oss

Bland våra utställare 2017 deltog världskända fotografer som Gérard Uféras, Erik Johansson, Tommy Ingberg och Yoav Horesh.
Läs om 2017:s fotografer här >>
Läs artikeln i Upsala Nya Tidning här >>

Har du ställt ut tidigare hos oss?

För att festivalen ska ha ett omväxlande startfält av fotografer varje år har styrelsen beslutat att fotografer endast får ställa ut enskilt på festivalen tre festivaler i följd. Fotografen får ansöka som utställare även det fjärde året, men endast som en del av en grupp om minst fyra personer.

Leave a Reply