Vilka är vi?

Vi som jobbar med festivalen är…

…ett antal glada och engagerade människor som vill göra Uppsala till en roligare plats för fotografer. Åtminstone varannat år.

Vid rodret står Anna Lundgren, Idit Margulis och Ella Dekel, som ser till att ro i land projektet varje gång. Anna jobbar som dokumentationschef, är fotograf och har diplom i journalistik. Idit är kulturentreprenör, fotograf och språkpedagog. Hon har diplom i internationella relationer och östasiatiska studier. Ella Dekel är grafisk formgivare med en kandidatexamen i grafisk design och visuell kommunikation.

En kärngrupp av festivalarbetare jobbar med aktiviteter, samarbeten, lokaler, marknadsföring, webb och annat. Stort som smått. För det krävs en hel del för att skapa en festival!

Utöver det finns även en större grupp volontärer som ser till att du får ett bra bemötande när du går på ett föredrag, som vaktar någon av alla våra utställningar, som ansvarar för logistik, bygger ihop Planket, hämtar blommor, dukar upp för VIP-fest, eller något annat.

Är du intresserad av att vara med i vårt gäng? Hör av dig till info(at)uppsalafotofestival.se. Adressen administreras av festivalledningen.

Leave a Reply