Vilka är vi?

Vi som jobbar med festivalen är…

…ett antal glada och engagerade människor som vill göra Uppsala till en roligare plats för fotografer. Åtminstone en gång om året.

Vi har två festivalproducenter tillika projektledare: Anna Lundgren och Idit Margulis, som ser till att vi ror i land projektet varje gång. Anna jobbar som projektledare för dokumentations- och översättningsprojekt, är fotograf och har diplom i journalistik. Idit är kulturentreprenör, fotograf och språkpedagog. Hon har diplom i internationella relationer och östasiatiska studier.

En kärngrupp av festivalarbetare jobbar med aktiviteter, samarbeten, lokaler, marknadsföring, webb och annat. Stort som smått. För det krävs en hel del för att skapa en festival!

Utöver det finns även en större grupp volontärer som ser till att du får ett bra bemötande i dörren när du går på ett föredrag, som vaktar någon av alla våra utställningar, som ansvarar för logistik, bygger ihop Plank, hämtar blommor, dukar upp för VIP-fest, m.m.

Är du intresserad av att vara med i vårt gäng? Hör av dig till info(at)uppsalafotofestival.se. Adressen administreras av festivalledningen.

 

Leave a Reply